Silvija Podrečņika, 1959

Vieta: Jaunsvirlaukas pagasts

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Latvija, Portreti, Mazi bērni, Jaunsvirlaukas pagasts (Jelgavas novads, Latvija), Podrečņiku dzimta

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Silvija Ķince

Partnera apzinātājs: Staļģenes bibliotēka

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Lūdzu pievieno koordinātes šim objektam, ja zini!
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (2)

Aleksandrs Raupe-Raups 2015. gada 12. maijs, 16:22:04

Kopš apsīkusi „privātvēsturnieka” Eichenbauma kunga amizanto nedarbu straume, portāla komentāru daļa, diemžēl, kļuvusi neinteresanta un garlaicīga. Iespējams, ka izsīcis arī portāla veidotāju rīcībā esošais kultūrvēsturiski nozīmīgo attēlu klāsts. Par to liecina desmitiem vai pat simtiem nekvalitatīvu, neko neizsakošu bildīšu, kas portālā ieceļo no kādas šķūņaugšā aizmirstas kurpju kastes vai nerūpīgi uzglabāta ģimenes albūmiņa, kura saturs varētu ieinteresēt tikai pašus bildītēs redzamos ļaudis, bet ne plašāku sabiedrību. Acīmredzot, nepastāv nekādi kritēriji vai ierobežojumi šādu bildīšu publiskošanai. Padomju laika fotoamatieru saražoto ģimenes bildīšu lērums tikai apgrūtina vizuālās informācijas meklējumus par atsevišķām pilsētām un pagastiem, un nevajadzīgi saraibina portāla piedāvāto attēlu klāstu.

Atis Artmanis 2015. gada 13. maijs, 14:38:30

Ja saglabās tikai kultūrvēsturiski vērtīgus attēlus, tad milzīga daļa Latvijas vēstures tiek nolemta mūžīgai aizmirstībai. Latvijas vēsturi jau neveido tikai ēkas, pieminekļi un ievērojamas personības. Ikviens cilvēks, viņa dzīve un darbs taču arī veido daļu no Latvijas vēstures un tādā kontekstā šī portāla darbība ir apsveicama.

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.