Laubertu ģimene mājās "Sucēni", 1933

Vieta: Pāles pagasts

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Latvija, Vīrieši, Sievietes, Karavīri, Suņi, Meitenes, Militārās uniformas, Pāles pagasts (Limbažu novads, Latvija)

Alternatīvais nosaukums: Sucēnieši

Anotācija: Laubertu ģimene - tēvs Mārtiņš, māte Kristīne, meitas Vilma Francilla un Ella Austra Aleksandra ar suni un garajām bizēm, dēli Artūris Zigmārs (tieši tā arī ir "Artūris") un formā Jānis Edgars. Lauberti 1933.gadā fotogrāfiju nosūtīja savam jaunākajam dēlam Elmāram Edmundam (1920), kurš iespējams, mācījies tobrīd vai nu Valmierā ģimnāzijā vai Limbažos. Avots: Silvijas Romeiko komentārs.

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Jānis Prauliņš

Partnera apzinātājs: Latvijas Nacionālā bibliotēka

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (2)

Jānis Prauliņš 2018. gada 10. septembris, 21:33:27

Šajā foto ir Laubertu ģimene - tēvs Mārtiņš, māte Kristīne, meitas Vilma Francilla un Ella Austra Aleksandra (ar suni un garajām bizēm) un dēli Artūris Zigmārs (tieši tā arī ir "Artūris") un formā Jānis Edgars. Kurš no abiem kungiem kas sēž ir mājas saimnieks, nezināšu, jo viņa pasu fotogrāfija man nav. Bildi Lauberti 1933.gadā nosūtīja savam jaunākajam dēlam Elmāram Edmundam (dz.1920.g.), kurš domājams ka mācījies tobrīd vai nu Valmierā ģimnāzijā vai Limbažos. (Silvijas Romeiko komentārs)

Ginta Zalcmane 2018. gada 22. septembris, 22:07:14

Paldies par personu atpazīšanu.

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.