Kāzas Lazdonas pagastā, 1918

Vieta: Lazdonas pagasts

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Lazdonas pagasts (Madonas novads, Latvija), Latvija, Vīrieši, Sievietes, Kāzas, Barbans, Jānis, Petrovskis, Pēteris, Petrovska, Marija, Liepiņš, Jānis

Anotācija: 1918. gada vasara. Madonas novada Lazdonas pagasta Ievlīčos kāzu otrās dienas kāzu viesu portrets brīvā dabā.
Priekšā guļ ar armijas tipa cepuri Jānis Liepiņš. Uz mucas sēž Jānis Barbans no Praulienas Žīvenēm. Pirmajā rindā no labās stāv jaunais pāris Marija un Pēteris Petrovski. Blakus jaunā vīra vecāki Petrovski un Lazdonas pareizticīgās draudzes virspriesteris Jānis Eniņš, brālis Petrovskis (?).
Otrajā rindā no kreisās stāv vedēju pāris Jānis un Skaidrīte (?) Skroderi no Ļaudonas Muižniekiem, aiz viņiem Jānis Rieksts no Lazdonas Niedruškām, bet blakus sēž roku aizbāzis aiz žaketes Andrejs Liepiņš, tad sēž sieviete ar vainagu Marija Barbans no Praulienas Žīvenēm, viņai priekšā Elza Gailītis no Lazdonas Kaļvjārēm. Otrajā rindā no labās trešā pusmētelī stāv Paula Lemberģe (dzim. Liepiņa), viņai blakus Andrejs Barbans no Praulienas Žīvenēm..

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Stikla foto negatīvs

Autors: Andrejs Liepiņš

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Jolanta Āboltiņa

Partnera apzinātājs: Latvijas Nacionālā bibliotēka

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Lūdzu pievieno koordinātes šim objektam, ja zini!
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (0)

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.