Talsi. Voldemāra Reiznieka nams, 1938

Vieta: Talsu pilsēta

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Latvija, Ielas, Vīrieši, Sievietes, Talsi (Talsu novads, Latvija), Bērni, Veci cilvēki, Ezera iela (Talsi, Latvija)

Anotācija: Nams Ezera iela 2. 20.gasimta 30. gados tur dzīvoja Talsu pilsētas galva Voldemārs Reiznieks ar ģimeni. Pie nama redzams Žanis (Jānis) Legzdiņš ar sievu Veru Legzdiņu dz. Šidlovska un savu māti Mariannu Legzdiņu, kā arī Šidlovsku ģimene - māte Jūlija, viņas meita Vera (Legzdiņa), viņas dēli Nikolajs un Kārlis ar savām sievām un dēls Jānis. Meitene kreisajā pusē Verai pie rokas ir Nikolaja meita Alicija, bet zēns foto centrā - kaimiņu zēns Roberts Vecrinks.

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Aleksandra Pelēča lasītava

Partnera apzinātājs: Zigurds Kalmanis

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (1)

Ferijs Millers 2022. gada 31. oktobris, 12:24:26

Anotācijā ir kļūdaini nosauktas fotoattēlā redzamās personas. Foto uzņemts 1938.gadā un tajā pie nama Ezera iela 2 redzams Žanis (Jānis) Legzdiņš ar sievu Veru Legzdiņu dz. Šidlovska un savu māti Mariannu Legzdiņu, kā arī Šidlovsku ģimene - māte Jūlija, viņas meita Vera (Legzdiņa), viņas dēli Nikolajs un Kārlis ar savām sievām un dēls Jānis. Meitene kreisajā pusē Verai pie rokas ir Nikolaja meita Alicija, bet zēns foto centrā - kaimiņu zēns Roberts Vecrinks.

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.