Bībeles stunda Rīgas Centrālās bibliotēkas Juglas filiālbibliotēkā, [199-]

Vieta: Rīga

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Vīrieši, Rīga (Latvija), Ziemassvētku eglītes, Mēbeles, Īpašie pasākumi, Baptisti, Grāmatas un lasīšana, Dziedāšana, Ģitāra, Grāmatas, Svētku rotājumi, Vīriešu apģērbs, Publiskās bibliotēkas, Lasītavas, Rīgas Centrālā bibliotēka. Juglas filiālbibliotēka

Anotācija: Bībeles stunda Rīgas Centrālās bibliotēkas Juglas filiālbibliotēkā. Ģitāra - Endi Kaidi, lasa baptistu sludinātājs Anatolijs Kroškins.

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Autors: Sandra Kokina

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 krāsu fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: RCB Juglas filiālbibliotēka

Partnera apzinātājs: Latvijas Nacionālā bibliotēka

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Lūdzu pievieno koordinātes šim objektam, ja zini!
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (3)

Aldis Apsītis 2020. gada 18. decembris, 23:24:54

Atvainojiet par repliku,bet vai tad šitie visi jau ķelli nolikuši,ka nonākuši ZUDUŠAJĀ LATVIJĀ??????? Vai neliekas.ka pēdējā laikā ZUDUSĪ LATVIJA IR TENDENCE pārvērsties par MANI RADINIEKI/labi vēl,ka zudušie/,MANI DRAUGI utml.?????????

Jānis Tančers 2020. gada 19. decembris, 15:48:02

Tas, kas bijis vakar, jau ir zudis. Ne tikai ļaudis, bet arī attēlos redzamā vide,ēkas,interjers, priekšmeti, apģērbs, izturēšanās raksturo laiku, kas ir pagājis, zudis un nekad vairs neatgriezīsies. Labāk to visu saglabāt kamēr nav par vēlu.

Jānis Prauliņš 2020. gada 20. decembris, 17:34:08

Es Jums Jāni pilnīgi piekrītu, LNB vajadzētu vākt pēc iespēja vairāk liecību par aizejošaliem laikiem. Vienīgi mans ierosinājums būtu, vai vietnes moderatori nevarētu izveidot kādas jaunas sadaļas, kur ievietot šīs bildes, piem. nezināmie cilvēki, vai jaunākie laiki utt. utjp. Vienvārdsakot- bik visu salikt pa plauktiņiem, lai tiem, kam interesē tikai lietas un manta, nebūtu jācieš mokas, veroties svešu cilvēku sejās. :D

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.