Pļaviņas. Laivu piestātne, [193-]

Vieta: Pļaviņu pilsēta

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Mājokļi, Daugava, upe, Upes, Pļaviņas (Pļaviņu novads, Latvija), Latvija, Laivas un laivošana, Vīrieši, Sievietes

Anotācija: Ekskursanti Knauera laivās. Taisnākais ceļš Uz laivu piestātni no dzelzceļa stacijas bija pa Pasta ielu. Pasta ielā atradās arī viesnīca. "Laivas braucienam līdz Koknesei pasūtāmas caur pilsētas valdi, Daugavas ielā 29,tālrunis 9. Cena 1-10 personām Ls 20; 11-15 personām Ls 30; 16-20 personām Ls 35. Liellaivas grupām Līdz 50 personām Ls 50.No 51-100 personām ls 90. ...Pļaviņās rītos var dzirdēt Zemgales un Latgales gaiļus dziedam, jo tur ir Vidzemes, Latgales un Zemgales robeža. ....Tūristiem Pļaviņas vasarā ir iemīļota pilsēta: no turienes sākas neaizmirstams brauciens lejpus pa Daugavu, gar klinšainiem krastiem. ....Pilsētā 1496 iedzīvotāji, 92 procenti latvju, 3 procenti krievu un pa divi procenti vācu un žīdu." Ceļvedis pa dzimto zemi. Tūrisma ceļojumu maršruti Latgale un Vidzeme. Sabiedrisko lietu ministrijas tūrisma nodaļas izdevums, 1937..

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Oļegs Kļičevs

Partnera apzinātājs: Jānis Ivars Padedzis

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Lūdzu pievieno koordinātes šim objektam, ja zini!
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (0)

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.