Beinertu ģimenes portrets, [195-]

Vieta:

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Latvija, Vīrieši, Sievietes, Portreti, Bērni, Ģimenes, Beinerts, Zigurds, 1950-1999, Beinerte, Apolonija, 1914-1996

Anotācija: Zigurds Beinerts (☼1950. gada 4. jūlijs - †1999. gada 9. decembris) ar vecākiem māti Apoloniju Beinerti, dzimušu Luņģi (☼1914. gada 7. septembris - †1996. gada 30. maijs) un tēvu - apsargu Gulaga nometnē. Trimdā Krasnojarskas novadā Kozuļkas rajonā Ustj-Portā Apolonijai piedzima dēls Zigurds, kuram tika dots mātes pēclaulību uzvārds Beinerts. Par Zigurda tēvu ir zināms, ka viņš bija precēts vīrs ar ģimeni. Viņš bija izsūtīto uzraugs, kurš kontrolēja un dzenāja visus. Acīmredzot, viņš kaut kādā veidā palīdzēja Apolonijai vieglāk pārciest briesmīgos laikus. Tas bija viņas visa mūža noslēpums, kuru neviens nezināja. No izsūtījuma Apolonija atgriezās gandrīz bez nekā ar dēlu Zigurdu pie rokas.

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Gunārs Sproģis

Partnera apzinātājs: Staļģenes bibliotēka

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Lūdzu pievieno koordinātes šim objektam, ja zini!
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (2)

Zigurds Beinerts 2016. gada 4. septembris, 10:28:51

Uz bildes ir Zigurds Beinerts (☼1950. gada 4. jūlijs - †1999. gada 9. decembris) ar vecākiem māti Apoloniju Beinerti, dzimušu Luņģi (☼1914. gada 7. septembris - †1996. gada 30. maijs) un tēvu - apsargu Gulaga nometnē. Trimdā Krasnojarskas novadā Kozuļkas rajonā Ustj-Portā Apolonijai piedzima dēls Zigurds, kuram tika dots mātes pēc laulību uzvārds Beinerts. Par Zigurda tēvu ir zināms, ka viņš bija precēts vīrs ar ģimeni. Viņš bija izsūtīto uzraugs, kurš kontrolēja un dzenāja visus. Acīm redzot, viņš kaut kādā veidā palīdzēja Apolonijai vieglāk pārciest briesmīgos laikus. Tas bija viņas visa mūža noslēpums, kuru neviens nezināja. No izsūtījuma Apolonijas atgriezās gandrīz bez nekā ar dēlu Zigurdu pie rokas.

Lilita Rašmane 2016. gada 5. septembris, 10:06:02

Paldies par informāciju!

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.