Liepāja. Vīrietis pie afīšas, [198-]

Vieta: Liepāja

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Latvija, Vīrieši, Liepāja (Latvija), Cepures, Mēteļi, Afišas, Vīriešu apģērbs, Tip-top (mūzikas grupa), Spīdolas iela (Liepāja, Latvija)

Anotācija: Fotogrāfijā ir Kirila Šistakova vecvectēvs Vasilijs Stoljarovs, kurš ir dzimis Baltkrievijā 1920. gadā. No 7 gadu vecuma viņš sāka strādāt kolhozā, pēc Otrā pasaules kara turpināja strādāt kolhozā par zirgu puisi. 1980. gadā kopā ar sievu un pieciem bērniem atbrauca uz Latviju un strādāja Dzīvokļu komunālajā pārvaldē līdz pēdējām dzīves dienām. Fotogrāfijā V. Stoljarovs ir uzņemts vienā no Liepājas rajoniem - Tosmarē, Spīdolas ielā (bijušajā A. Pētersona ielā).
Fotogrāfijas otrajā plānā ir afiša, kurā var izlasīt Margaritas Vilcānes un Ojāra Grīnberga uzvārdus. Viņi no 1975. gada līdz 1990. gadam bija estrādes ansambļa "Tip top" solisti.
#ZenitStasti #PeopleToPeople
Liepājas 3. pamatskola. Attēlu pievienojis Liepājas 3. pamatskolas 7.a klases skolnieks Kirils Šistakovs. Attēls ir pievienots projekta "Zenit stāsti" ietvaros.
Liepājas centrālā bibliotēka.

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Ella Titova

Partnera apzinātājs: Kirils Šistakovs

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Lūdzu pievieno koordinātes šim objektam, ja zini!
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (0)

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.