II Padomju Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki, 1967-07-23

Vieta: Rīga

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Latvija, Tautastērps, Karogi, Dziesmu svētki, Rīga (Latvija), Svētku apģērbs, Gājieni un parādes, Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki (2 : 1967 : Rīga, Latvija)

Anotācija: Svētku dalībnieku gājiens Rīgas ielās. II Padomju Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki bija Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki, kas norisinājās Rīgā, 1967. gadā. Svētkos piedalījās 18 496 dalībnieki. Šajos svētkos dalībnieku skaits bija gandrīz divas reizes lielāks salīdzinājumā ar iepriekšējiem svētkiem, bet nākamajos svētkos tas samazinājās. Svētku moto bija "Skani, jaunības dziesma", kura autors ir A. Vējāns. Tie tika rīkoti par godu Lielā Oktobra 50. gadadienai. Tajos piedalījās 188 kori, 220 deju kolektīvi, 26 pūtēju orķestri. Svētku laikā notika vairāki koru, deju kolektīvu un orķestru konkursi (https://lv.wikipedia.org/wiki/II_Padomju_Latvijas_Skolu_jaunatnes_dziesmu_un_deju_svētki).

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Jānis Prauliņš

Partnera apzinātājs: Latvijas Nacionālā bibliotēka

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Lūdzu pievieno koordinātes šim objektam, ja zini!
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (0)

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.